Hasznos kifejezések a fodrászatban

Steampod:

 A Steampod technológia kialakításán a L‘Oréal Professionnel és a Rowenta 5 éven át dolgozott. Különleges technológiája révén, mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat, valamint a haj felületét simává és csillogóvá varázsolja.Egyszerre formázza és ápolja a hajat.A Pro-Keratin számos aminosav kombinációja, melyek a haj Keratinjára különösen jellemzők.

AMIT KÍNÁL A STEAMPOD SZOLGÁLTATÁS:

 

  • Mélyen táplálja és regenerálja a hajszerkezetet
    • Ápolja a hajvégeket
  • Tükörfényű csillogást, természetes, lágy esést biztosít a hajnak
    • Simává és könnyen kezelhetővé teszi a hajat

 

A STEAMPOD HAJÁPOLÓ KÉSZÍTMÉNYEK HASZNÁLATA

 

1.A hajmosás után, törülközőszáraz hajra a fodrász felviszi a Steampod megfelelő erősségű simító krémjét. A Pro-Keratin technológiájú krémek kationos polimereket és ceramidokat tartalmaznak, melyek segítségével képesek megújítani a haj teljes szerkezetét.

 

2.A magas nyomású gőz segítségével a Steampod ápolóiban található hatóanyagok a bejutnak a hajszál belsejébe.

 

  1. A Steampod kerámia felületű gőzös hajsimító tökéletesen kisimítja a hajat, az ápoló hatást bezárja a haj belsejében, ezáltal a haj hihetetlenül fényessé válik.

 


Ombre festés:

Az ombre technika lényege, hogy átmenetet képezzünk a haj hosszán, amely lehet akár teljesen természetes hatású és extrém is. Az ombre hajfestés előnye, hogy általa lecsökkentheted a hajfestések számát, hiszen a hajtöved kevésbé lesz látható egy természetes árnyalatú ombre esetén! Ráadásul az ombre festésnek számtalan egyéb verziója létezik, mint pl. balayage,copacabana hajfestés, amelyek elkészítési technikájukban különböznek, valamint árnyaltabb, kevésbé kontrasztos vagy tincses átmenet készíthető velük. 

 

Balayage:

a melírozás egy olyan típusa, amelyet azoknak a lányoknak ajánlok, akik imádják a tengerparti stílust. Képzeld magad egy meseszép strandra, a forró levegő szárítja fürtjeidet, amelyet a nap egy-egy tincsnél kicsit megcsókol és kiszőkít. 

Pont emiatt a beach look jelleg miatt a Copacabana melír az enyhén hullámos hajon mutat igazán szépen! És hogy mi a titka ennek az egzotikus eljárásnak? Az ombre hajfestéshez hasonló lépéseket alkalmazunk, azaz egy átmenetet képzünk a hajon, viszont lévén itt csak melírozunk, így nem az egész hajmennyiséget, hanem csak tincseket festünk be. A lényeg a természetes napszívta hatás.

 

 

Fejmasszázs:

 

Pihentet, lazít, megnyugtat, fokozza a szellemi képességeket, rendszeres alkalmazásával igen jó hatások érhetők el. Egy speciális erre a célra kifejleszetett rózsaolajjal történik a masszázs.

– Bárkinek ajánlott aki szeretne egy kényeztető fejmasszázst, férfiaknak-nőknek egyaránt ugyanis az illata semleges
– Kifejezetten ajánlott száraz fejbőrű és igénybe vett hajra
-Csipkebogyó és Damaszkuszi rózsa olajával tisztít, hidratál és ápol. 
-nem nehezíti el a hajat sem a fejbőrt
– serkenti a vérkeringést ezáltal a hajnövekedést is
-csillapítja a fejfájást
-mélyebb nyugtatóbb alvást biztosít
-enyhíti a stresszt

A kezelés 10 perc melyet hajmosás előtt alkalmazok( így nem kell félni az olajos érzettől) és az ára 1000Ft. Kérlek bejelentkezésnél jelezzétek felém ha a kezelést igénybe szeretnétek venni .

 

Cocochoco Brazil Keratin ( tartós hajegyenesítés):

 

A COCOCHOCO Brazil Keratinos hajegyenesítő olyan fejlett eljárás, amely a hajszálait egyenessé, simává, ragyogóvá, egészségesen fénylővé és selymessé teszi. Alkalmazása a keratin nevű összetevőn alapul, ami a bőrben, a hajban és a körömben megtalálható alapvető összetevő fehérje. A keratin egy olyan természetes anyag, amely visszaadja a haj képességét arra, hogy javítson a szövetszerkezetén és az állapotán, segít megtartani a rugalmasságát, valamint visszaadja a hajnak az egészséges, fényes, sima és kondicionált kinézetét.

A COCOCHOCO Brazil Keratinos hajegyenesítő intenzív kondicionáló gyógyhatása révén megerősíti a hajat. A Brazil Keratin készítmény NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET. Megvédi a hajat a szerkezetében ért károsodásoktól. A hajat minden egyes kezeléssel lágyabbá és egészségesebbé teszi. Lerövidíti a hajformázás idejét és megkönnyíti a hajszárítást. Az alkalmazási folyamat a haj hosszától és vastagságától függően 1,5 és 3 óra közötti időtartamot vesz igénybe. A termék használatát követően a hajat 220°C-os hajvasalóval vasaljuk át, hogy megtartsuk a nedvességtartalmát simává és fénylővé varázsoljuk. A keratinos kezelést követően a végeredmény azonnal szembeötlő: a haj egészséges, fénylik, ragyogó, fiatalos és élettel teli. A kezelés egyaránt alkalmazható kezeletlen és vegyszerekkel kezelt (színezett, dauerolt, melírozott és szőkített) hajra. Javasoljuk, hogy a keratinos kezelés után haját Cocochoco hajápolási termékeinkkel gondozza és biztosítson haja számára hosszan tartó hatást.

Annak érdekében, hogy haja megőrizze fényességét és ragyogását, valamint a kezelés hosszan tartó hatását, használjon minden alkalommal:

  • COCOCHOCO Szulfátmentes Sampont
  • COCOCHOCO Hajkondicionálót
  • COCOCHOCO Keratinos Maszkot

Hajtípustól függően ismételje meg a kezelést 3-6 havonta.

 COCOCHOCO Szulfátmentes sampon egy tiszta, alapvető tápanyagokat tartalmazó sampon, amelyet érzékeny fejbőrre, száraz, károsodott vagy kezelt hajra terveztünk.

A sampon a haj kiszárítása vagy a fejbőr irritálása nélkül gyengéden tisztít.
Ez a sampon NEM TARTALMAZ SZULFÁTOS LEMOSÓSZEREKET, SZÁRÍTÓ SZAPPANOKAT, vagy a FEJBŐRT IRRITÁLÓ ANYAGOKAT.

Annak érdekében, hogy haja megőrizze fényességét és ragyogását, valamint a COCOCHOCO Keratios hajegyenesítés hosszan tartó hatását,  használjon minden alkalommal COCOCHOCO Szulfátmentes Sampont, 

A COCOCHOCO Keratinos Hajregeneráló maszk megállítja a haj károsodását, és a törékeny hajat eredeti formájába visszaállítva egészségessé és fénylővé varázsolja, miközben belülről építi újjá a hajszálakat. A tápanyagok bejutnak a haj belsejébe, innen segítve a haj külső rétegeinek helyreállítását, hidratálását és a hosszan tartó újjáélesztő kondicionáltságot.

Annak érdekében, hogy haja megőrizze fényességét és ragyogását, valamint a COCOCHOCO Keratios hajegyenesítés hosszan tartó hatását, 

 

COCOCHOCO Ceramide – Keramidos Intenzív Hajregeneráló Kondicionáló azonnal lágyítja és gyógyítja a károsodott hajszálakat, miközben a hidratáltsági szinten is emel, selymesen finom és ragyogó hajszálakat varázsolva.